22.12.2007 г., 10:01 ч.

Божествена... игра 

  Поезия » Любовна
615 0 1
Една безсънна вечер,
прекарана в тишина.
Една красива песен,
обвита в тъмнина.
Едно сърце туптящо,
отронващо сълза.
Вгледано в мрака,
докоснато от песента.
Очите си отварям.
Виждам се сега.
Спомени размити
в моята глава.
Дете пред мен застава.
Ангел е това!
Божествена усмивка - кодирана игра.

***

На нея
Едно дете, родено
от грешката на тати.
Едно дете разтящо -
 в среда на психопати.
Това дете порасна
и грешката направи - да живее кат баща си.
(Последното няма нищо общо с предното и другите като него!)

© Пацо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??