21.12.2017 г., 17:54 ч.

Божията рожба 

  Поезия » За деца
756 1 2

Мамо, нарисувах

яслата, в която

БОЖИЯТА РОЖБА

свети чудновато!

 

Свети, озарява,

омиротворява

и на БОГ за слава

обич възцарява!

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Мамината Коледа »

10 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??