3.05.2016 г., 21:08 ч.

Бойко: България е модел за подражание 

  Поезия » Гражданска
281 0 0

Устата му не спря да мели -

на ЕС за подражание сме модел!?
По доходи в съюза  държава най-бедна,

с корумпирана система съдебна,

с престъпност голяма,

с хора, за които дори дом няма,

с разбито здравеопазване и образование...

абе направо сме им модел за подражание!

© Георги Всички права запазени

bultimes.com/borisov-balgariya-e-model-za-podrazhanie-ot-kojto-es-cherpi-opit/

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??