1.01.2013 г., 4:51 ч.  

Бойковизъм в действие 

  Поезия » Гражданска
389 0 0

Държавата бе прецакана от бизнесмен,

свързан с управляващите, и теб, и мен

той прекара с кеф, по-голям от секс.

Разрешение получи за ваканционен комплекс

в защитена зона, на незастроени дюни.

Ще ходят там туристите през юни.

Как несебърският бос Чавдар

да не приеме това кат Божи дар?!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??