Сълзите са солено - горчиви,
когато ни боли,
успокояват ни,
когато сме сами,
те правят думите излишни
и дават ни душевен мир.
Не би трябвало,вечно да се ронят,
като непресъхващ извор да текат,
но тях ги контролира,друга,
по-могъща сила,наричана:
любов,тъга и мъка.
Не плачем,защото искаме,
не плачем,защото друг изход няма,
а плачем,защото чувстваме
и ни боли.
Писано преди 1-2 години
© Деси Всички права запазени