Болезнено докосване,
слънчево,
изригнало
от дълбините на мрака.
Позволи му
да премине
през процепите
на душата,
която завеса
предпазва.
Болезнена нужда
и страх,
изтекли
от очите на мрака.
Стани им
жертва,
нахрани ги
с свободата
на отключеното
съзнание.
Болезнена обич
към себе си,
отражение
в лицето на мрака.
Остави се
да погълнеш
болка
и от болка
да бъдеш
погълнат.
© Катя Всички права запазени