27.04.2005 г., 14:44 ч.

Боли 

  Поезия
1023 0 2
Боли като прясната рана,
тежи,по- силно кърви.
Раздяла ли? Никога няма
да си го помисля дори.

И на теб да не ти минава
тази мисъл,обляна в сълзи.
Господ за нас се раздава
и любовта ни ще издържи.

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??