27.09.2015 г., 12:54 ч.  

Боли 

  Поезия
454 0 4

Боли с гръб да сте един към друг.

Ето, че всеки един мисли другия за чужд.

Защо го правите и двамата напук?

Боли, но чуждият си остава чужд.

 

Боли да имаш човек пред себе си.

Да го гледаш, без да можеш нищо да направиш.

Да го желаеш в прегръдките си!

Но сам можеш с мъка да го жалиш.

 

Боли да имаш човек в сърцето си,

но да не можеш дори да го докоснеш.

И всеки ден да обвиняваш себе си,

защото не знаеш кога да се спреш.

 

Живея, даже да боли.

Боли, сърцето казвайки ти сбогом.

Боли, и сълзите ми стават по-големи от лоли.

Боли, но честта ми не е за продан.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??