27.04.2004 г., 20:09 ч.

Боли ме 

  Поезия
1701 1 1

Боли ме и не мога да забравя

този театър който разигра.

В ролята си бях щастлива,

но сега съм пак сама.

Ако можех бих върнала времето,

бих затворила всички врати,

бих захвърлила времето,

за да останем със тебе сами.

Но не мога да го сторя

колкото и да боли сега,

за любовта си ще се боря,

макар че я запрати в пепелта.

© Ивелина Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??