8.12.2018 г., 18:49 ч.

Боли ме 

  Поезия » Любовна
325 0 0

Боли ме - защото не сме близки, колкото ми се иска.

Боли ме - не защото не си с мен,

а защото си с някого, който ти носи само болка.

Боли ме - защото казах, че те харесвам,

а тази дума бледнее пред чувствата ми.

Боли ме - защото теб те боли, а аз съм безсилен.

Боли ме - всеки път, когато ми пишеш

и разбиваш на парчета опитите ми да пренебрегна сърцето си.

Боли ме - всеки ден, в който не виждам усмивката ти.

Боли ме - всеки ден, в който вайбър не изписва името ти на екрана ми.

Боли ме - докато пиша всичко това, ала сам съм си виновен, нали?

Бъди щастлива.

Тогава и моята болка ще изчезне.

© Иван Георгиев Всички права запазени

:))

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??