25.08.2009 г., 22:02 ч.

Боли мечтата...( хайку?) 

  Поезия » Източни форми
740 0 22

 

Боли мечтата.

Жилото на спомена

в нея остана...

 

Гори тъгата

на радостта в огъня.

Зараства рана…

 

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??