23.10.2007 г., 15:39 ч.

Болка 

  Поезия
594 0 2
Ако се случи нещо с мен,
виновен ще си само ти,
че много лесно в чакан час
стрела в сърцето ми заби.
Да я измъкна исках в миг.
На пристана останала сама,
но болката изтръгна вик
и зейна тежка рана там.
Тя дълго, дълго ще гори,
ще пари като въглен стар
и сетната искрица жар.

© Мартина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??