6.06.2007 г., 19:52 ч.

БОЛКА 

  Поезия
909 0 3
                                        На моя вечен приятел Ванчо
 

                  Приятелю, къде си?

                  Къде е обичта?

                  Остави ме потресен

                  до купчина писма...


                  Във спомените стари,

                  откакто бе при мен,

                  в безгрижните другари

                  те търся ден след ден.


                  Защо не ме потърси?

                  Защо не ме позна,

                  когато зов изпращах

                  по бледата Луна?


                  От тебе вести нямам,

                  не мога все сама

                  и мисля, че измама

                  била е любовта.


                  Не искам да го правя,

                  но с болка на сърце

                  ще ти го кажа право:

                  тогава бях дете!

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??