2.01.2008 г., 14:12 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
471 0 3
Боли, боли и болката не спира,
сърцето ме боли, вече ми се умира,
защото всичко е една лъжа,
не знам до кога ще издържа.

Днес се чувствам аз предаден
и то от хора скъпи, на които съм бил отдаден,
хора уж близки, уж приятели,
а днес отказаха се те предатели.

Но най-много ме боли за това,
че ме предава най-свидната душа,
за нея бих отишъл на край света,
но на нея не и пука за това.

Обич, любов и печал
вече в мен се е насъбрал
и кърви в мен сърцето,
и проклинам аз небето.

Проклинам го за таз съдба,
която с мен се подигра,
която ми се изсмя в лицето
и с нож прободе ми сърцето.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??