17.06.2008 г., 16:45 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
630 0 1

Болка до болка,

кръв до кръвта.

Сама пак остана.

А защо си сама?

 

Така ти харесва,

само така те боли.

В сълзи си просмукана,

но кръвта ти гори.

 

Удар след удар

и сладката болка

е пак господар

на душата дълбока.

 

Нали така искаш,

и винаги молиш.

Нали тъй мечтаеш.

Сега го получи.

© Преслава Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дааа, внимавайте за какво мечтаете, защото може да се сбъдне
Предложения
: ??:??