21.05.2010 г., 19:58 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
529 0 0

Боли,

когато те търся,

сама се лутам в мрака,

търся те,

но тебе те няма!

Боли,

когато си

мисля  за тебе,

не мога да те забравя,

не мога да те имам,

но тебе те няма!

Боли,

когато не чувам твоя глас,

но искам да споделя моите чувства аз,

но тебе те няма!

Боли,

когато те сънувам

и в сънищата ми

си до моето тяло,

но когато отворя очи,

тебе те няма!

Боли,

когато вървя там, където

сме вървели заедно

хванати за ръце,

искам отново да те срещна,

а тебе те няма!

Защо болката остава!

Защо не мога да те забравя!

Рана да беше,

можех да я излекувам!

Дума да беше,

можех да я забравя!

Сълза да беше,

можех да я избърша!

Боли,

че тебе те няма!

 

  Пенка Петрова

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??