2.11.2013 г., 17:37 ч.

Болка 

  Поезия
472 0 0

Ах, нима това живот е,
щом изгарям всеки ден.
В затвора мой едничък
държа се вечно в плен.

Горя в пламъци от ада,
не виждам никъде пътека.
Зад усмихната фасада
търся аз утеха.

Но пътека тъй и няма,
умирам бавно аз.
Падам в бездънна яма,
там, зад величествения 

                                   бряст.

© Георги Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??