1.05.2021 г., 16:44 ч.

Болка 

  Поезия » Философска
403 0 0

Като змийче, загнездено дълбоко,

очаква своя точен час:

с езиче да пробие тишина,

да се разтворим в тъмната й паст.

 

Със милост змийска ни успива,

не подозираме, че властва тук.

И пренарежда цялата вселена,

светът остава ням и глух.

 

Надбягване със времето. Тревога.

През болка и надежда, пак мечти.

Опашката змията ще захапе,

щом се пречистим до сълзи.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??