16.05.2022 г., 12:04 ч.

Здравето 

  Поезия » Друга
381 0 1

Колко си ценно ти за всички нас,

често осъзнаваме туй твърде късно,

някои дори в последния наш час,

когато нишката на живота ще се скъса.

 

Най-голямото добро след живота си ти,

затова всички теб да имаме се борим.

Не винаги те пазим  - Бог нека ни прости,

всички те желаем - за туй не спорим!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бог не знам дали прощава, но смъртта не прощава!
    Колко народ си замина ей така, зАлудо, уповавайки се на бог.
Предложения
: ??:??