16 мая 2022 г., 12:04

Здравето 

  Поэзия » Другая
383 0 1

Колко си ценно ти за всички нас,

често осъзнаваме туй твърде късно,

някои дори в последния наш час,

когато нишката на живота ще се скъса.

 

Най-голямото добро след живота си ти,

затова всички теб да имаме се борим.

Не винаги те пазим  - Бог нека ни прости,

всички те желаем - за туй не спорим!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бог не знам дали прощава, но смъртта не прощава!
    Колко народ си замина ей така, зАлудо, уповавайки се на бог.
Предложения
: ??:??