16.12.2005 г., 13:52 ч.

Болка 

  Поезия
618 0 1

Не казвай нищо,
с думи не можеш да ме спреш!
Достатъчно направи ,
че от себе си отблъсна ме дори и днес!
Аз тръгвам си от теб..
но този път завинаги..
Не ме търси!
Признавам,боли ме ..боли ме от теб!
Но от тази болка..ще стана..
по-силен човек!
И друг ще обикна,друг..
с друго лице..друга усмивка..
А ти ще си в далечното минало на моя живот..!
Не ме търси..Забрави ме!
Не ще се върна аз при теб!
Достатъчно рани ме!

© Александра Методиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно е... Браво! Докосна ме 6+ И давай само на пред без да се обръщаш!
Предложения
: ??:??