25.09.2006 г., 15:37 ч.

Болка 

  Поезия
668 0 2

Боли... Усещането. Нищо не се сбъдва...
Боли... Копнеж. Строшени стъкълца...
Боли  и той. . .  Животът ти прекършен...
Боли... Вселената. Без теб осиротя...

Боли ме Слънцето. За тебе вече не изгрява...
Боли ме Времето. За тебе спряло...
Боли... Дъгата. Без твойте акварели...
Боли... Гората. И птиците недоумели...

Боли ме Вятъра. Без твоето дихание...
Боли Водата. Сълзи на отчаяние...
Боли ме... Няма те. А си навсякъде...
Боли... Молитвата. Да те има в небитието някъде...

Боли... Изгубен свят... и смисъл... Примирение?!
Боли, така дълбоко в мен... Се питам: Ще оцелея ли?!

© Или К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??