14.02.2007 г., 18:05 ч.

Болка 

  Поезия » Друга
1016 0 1
Една сълза проронвам,
а толкова боли...
стича се по моето лице,
че чак останах без очи.

Не оценяваш малките неща,
които правя аз за теб,
занеш ли... ти...
това толкова боли.

Ти ми се наричаш приятел
и говориш ми добри неща,
а често се оказваш предател,
не ме прави щастлива това.

В лицето ми говориш лъжи,
които после излизат на яве.
Добре е да ми кажеш всичко очи в очи,
така ще боли по-малко даже.

© Поли Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??