24.10.2007 г., 14:24 ч.

Болка от любов 

  Поезия » Любовна
877 0 0

Не тъжи, сърце,

недей  да скърбиш.

Ти гаснеш по нея

и мъката в себе си таиш.

 

Болка от любов

в мене се таи,

дори и не разбрах

защо си тръгна ти?

 

Питах тишината,

питах и нощта,

защо ли тръгна си

от мене любовта?

 

Нима това си пожелах,

или болката и не разбрах.

А може би в заблуда съм живял

и любовта и грешно съм разбрал.

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??