20.09.2017 г., 8:41 ч.

Болка от любов 

  Поезия » Любовна
613 4 3

              Болка от любов

 

Ще чакам. Още дълго ще те чакам

защото свикнах все да съм сама.

Защото свикнах със студа и мрака

без твоята любов и топлина!

 

А как ми липсваш! Боже, как ми липсваш!

Копнея аз да чуя твоя глас!

Дали ще чуеш моите молитви?

Така те искам тук, във този час!

 

Дори вратата нощем не затварям.

Надявам се и чакам до зори.

Да лъжа в любовта не се научих!

Научих как от любовта боли!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уау..!
  • Много хубаво...чак не е за вярване, че мъж го е писал?!
  • Браво, Гога! Красиво предадена женска душевност, но предполагам, че и за влюбения мъж не е по-различно!
Предложения
: ??:??