29.01.2010 г., 22:18 ч.

Болка от несподелена любов 

  Поезия » Любовна
1071 0 1

                       Боли ме там, където ти не виждаш,

                   колко ми е тежко, там, навътре в сърцето,

                            нека спре да ме боли така,

                              нека изчезна от света,

                       нека се стопя там, накрай света,

                           никой за мен да не тъгува,

                        да не разбия ничие сърце!!!

© Петина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??