6.02.2024 г., 16:38 ч.

Болка в алкохол 

  Поезия » Друга
115 0 0

Усетих само по гласа ти-

алкохолно пак задоволен. 

Сърцето ми се къса в пъти, 

щом те чуя променен.

 

Мили думи, хаотични.

Една след друга, нетипични.

Прерастват в действия цинични.

Изчезват чувствата ни лични

 

Всеки празник е причина. 

Всеки делник му е навик.

В алкохолът се олива.

За секунда го оставих

 

А очите му червени,

те не спират да горят,

даже вече прегорели.

Доза спирт спокойно спят 

 

Дните вече ги броях,

дни на трезво състояние,

но колко малко са, че спрях.

Изгубих всякакво желание.

© Йоанна Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??