14.06.2006 г., 20:06 ч.

БОЛКА В БОЛКА 

  Поезия
787 0 9
        БОЛКА В БОЛКА

Ранен не спирам да се моля,
бих взел тьгата ти във мен -
тьга една при друга моя.
В тьга за твоята тьга - ранен.

Подгизнал искам пак порои,
бих взел сьлзите ти вьв плен -
сьлзи едни при други мои,
сьлзи в сьлзи, за твоя ден.

Боли - не спира, пак желая,
твойта болка мен да среща,
че болка е една и сьща тая.
Болка в болка слабо се усеща.

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??