Jun 14, 2006, 8:06 PM

БОЛКА В БОЛКА 

  Poetry
789 0 9
        БОЛКА В БОЛКА

Ранен не спирам да се моля,
бих взел тьгата ти във мен -
тьга една при друга моя.
В тьга за твоята тьга - ранен.

Подгизнал искам пак порои,
бих взел сьлзите ти вьв плен -
сьлзи едни при други мои,
сьлзи в сьлзи, за твоя ден.

Боли - не спира, пак желая,
твойта болка мен да среща,
че болка е една и сьща тая.
Болка в болка слабо се усеща.

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??