3.05.2012 г., 10:31 ч.

Болката на поета 

  Поезия » Любовна
918 0 4

Плачът отеква в празна стая,

потъва в тишина от лед.

Утрото не идва, далеч е краят

и плаче тук поредният поет.

 

Болката, единственото чувство

отново бие в гръдния му кош,

от самотата си твори изкуство,

но сякаш реже себе си със нож!

 

Раздран, разчорлен и отхвърлен,

сякаш бил се е със хилядна войска,

посреща утрото самотен,

усмихнат е фалшиво за света!

 

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??