21.10.2008 г., 19:53 ч.

Болката отляво в мен пулсира 

  Поезия » Любовна
666 0 15

посветено на моята приятелка С.

 

 

Аз мислех, че ще бъдем с теб завинаги

и всички трудности заедно ще преминем.

Но тъй се случи - ти от мен си тръгна

и аз сама със всичко днес се боря.

 

 

Отиде си...Затръшна ти вратата.

А болката отляво в мен пулсира.

За всичко търся в себе си вината...

Защо и нашата любов загина?

 

 

А сватбената снимка на стената

ми спомня колко много се обичахме.

На нея сме тъй хубави и млади

и в бяло се усмихват там мечтите ни.

 

 

15.10.2008 г.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??