16.12.2007 г., 13:41 ч.

Болките на милион сърца 

  Поезия » Друга
661 0 8
 Болките на милион сърца

09.12.2007

 

 

Обичам да приседна край морето,

да си починат уморените нозе

и всяка стара болка на ум да разкажа -

на кого раздавах късове от моето сърце

 

И всеки път така от тежест ми олеква.

Морето болките ми носи по света.

Да срещнат чужди болки, да поседнат

да поприказват за самотата на милион сърца...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??