Очи, сълзи, усмивки изкривени...
Ръце, съдби, прегръдки съкровени.
Хора... всякакви, дори студени!?
И спомени отдавна изкривени.
Часовник, самовар, кафе... И още нещо.
Души оставени на кръстопът.
И хора много уморени
в домовете си стоят.
Плещи, огънати от времето!
И не веднъж мачкани и лъгани.
Човеците по лоши станаха от вълците
те промениха времето на вред.
Със лигавост... дори от съкровенията бягат.
Прикриват ги с бомбонени лъжи!?
Подслаждат ги със гръмки фрази?
Но всъщност не искат да ги изпревариш ти.
© Ангел Всички права запазени