17.02.2011 г., 20:49 ч.

Болното зайче 

  Поезия » За деца
3068 0 5

Болното зайче

 

Мъничкото бяло  зайче -

най-доброто  ми  другарче,

със  снежинките играло,

ала  днес се  разболяло.

 

Разтревожената  Зайка

му  сварила чай от  лайка.

Аз пък морковче  открих

и на  Зайко  го  дарих.

 

Щом  го  Зайчето изяло -

бързо, бързо оздравяло.

Утре  тръгваме с шейната

на  пързалка в  планината.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??