11.01.2021 г., 9:18 ч.

Борба 

  Поезия » Философска, Източни форми
627 0 2

БОРБА

 

Най-

страшна

борба е

да се борят

плът, душа и дух.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??