21.03.2013 г., 22:48 ч.

Борба за по-добър живот 

  Поезия » Гражданска
493 0 2

Да се борим за по-добър живот!

Ех, беден български народ!
Напрежението вече ескалира,

но Бойко умело маневрира.

Хората в огньове изгарят,

но политиците диалог с тях не желаят.

Лъжат ни, че хората ги интересуват,

но изгонването на монополите не практикуват.

Народът живее в немотия,

а лидерите на тия

нещастния народ грабят,

хората в мъка се давят.

Старата политика продължава

в мизерната скапана държава.

Да ги махнем, изборите наближават.

Да получат шамара, който заслужават!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??