22.03.2013 г., 9:24 ч.

Бори се докрай 

  Поезия » Друга
708 0 0

Когато те притискат от всички страни
и стресът убива душата ти,
изходът един е, ти запомни,
със тях се бори, със тях се бори.

 

Ще се правят, че са на твоя страна,

ще те викат - при нас ела, ела,
но те са същите както преди,
със тях се бори, със тях се бори.

 

И не мисли, че тогава ще те предам
със тебе ще съм, защото тайната ти знам,
животът ти е на карта сега,
но не свеждай глава, не свеждай глава.

 

Знам, че със зъби и нокти се бореше ти,
но затънаха в кал твоите мечти,
остана ти само песента,
бори се ти, бори се сега.

 

Защото няма да има веч кой да те спре,
на твоя страна са всички богове,
още малко остана, още малко и ти
ще сбъднеш, повярвай, всичките си мечти.

© Димитър Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??