18.05.2017 г., 13:00 ч.

Босонога 

  Поезия » Любовна
435 2 9

Във съня ми идваш босонога,

бавно стъпваш ти на пръсти.

Заблестява стаята ми тъмна

на душата някак топло става

и не искам, и не мога 

да си тръгна от съня.

През прозореца до мене долетяла

малка падаща звезда.

Във съня ми идваш босонога

и Луната пълна ни огрява.

Аз – смутен, а ти – безкрайно нежна,

в танц нощта ни завъртява.

Нека утрото да бяга,

нека е безкрайна вечерта.

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??