25.01.2005 г., 1:10 ч.

Босоноги чувства (1) 

  Поезия
682 0 0
Звуци,
облечени в серенади
вече не те обръщат.
Плачат струни облещени.
Стенат обущата, прашасали в спомени,
изплезили изненади.
Вият страсти в корубите на снагата,
кос`ят се по вече тревясали пътища.
Кукувича прежда усуква храстите.
Млечният път е прокапал светещо.
Зърната са напращяли,
настръхнали за набучване в устни,
пощръкляли за сучене.

Нестинари са босоногите чувства.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??