25.01.2005 г., 1:12 ч.

Босоноги чувства (2) 

  Поезия
923 0 0
Душата ми ръми,
дете,
изтриват капкопадите
следи
на черни котки
и на марокански скакалци.
Скреж на безумства.

Душата ми,
душата ми ръми,
дете,
звездопад светлинен,
звънтеж на капчици луни,
копнежно изпразване
на босоноги чувства.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??