7.12.2016 г., 7:58 ч.

Брегове 

  Поезия
1093 2 3

Размиха се реките през късното ми лято.

Пътеките се разделиха и няма

пред чия врата да спра

и пред кого за радостта да кажа,

скръбта си пред кого да споделя.

Отидоха зад хоризонта -

две сенки светли.

И нощни думи чувам

във сънищата само.

И утрото прогонва 

шепот, смях.

И тръгвам пак по своя бряг.

Размиха се реките през късното ми лято.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??