8.10.2004 г., 22:39 ч.

Бридж 

  Поезия
820 0 2
За любителите на тази почти житейска игра

След тек брой розетки,
тринайсет кокетки
ръцете ми галят сега.
Баражи ме спират,
но аз пак намирам
манша с мажорна игра.
Импаси подреждам,
и погледа свеждам
гонейки шлема голям.
С оньорите в плана
играта не стана...

Отново срещнах шикан.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??