12.03.2009 г., 12:06 ч.

Бригаден зов 

  Поезия » Пародии
737 0 0

Жужи жижи жука жиииижжжж,
жаба иска пииишшш.

Под липата жук жужи,
в него дамски чепик стърчи.

Баба Жужа стиска си пестника,
няма го дедо да ù разплете терлика.

Трактористът Тодор е левент,
с трактора си мори нашия парламент.

Мръсен Таню пие бира,
бутилката в устата завира.

Той е мазен пиянцъ,
а жена му, с тракториста, тръцъ-пръц.

п.п. Обичам те, ябълко изгнила, ти с мен винаги си мила!

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??