Жужи жижи жука жиииижжжж,
жаба иска пииишшш.
Под липата жук жужи,
в него дамски чепик стърчи.
Баба Жужа стиска си пестника,
няма го дедо да ù разплете терлика.
Трактористът Тодор е левент,
с трактора си мори нашия парламент.
Мръсен Таню пие бира,
бутилката в устата завира.
Той е мазен пиянцъ,
а жена му, с тракториста, тръцъ-пръц.
п.п. Обичам те, ябълко изгнила, ти с мен винаги си мила!
© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.