24.10.2012 г., 13:31 ч.

Бримки... 

  Поезия » Друга
415 0 8

 

                                                  


                                                Бримки...

 

                                               Черна котка е нощта,

                                               по  улицата бавно стъпва.

                                               Дере по моята врата

                                               и в кревата ми се вмъква.

                                               Стихчетата в мен плете -

                                               сутринта с тях закусва...

 

                                               Плетачка сляпа е нощта,

                                               бримки- римички изпуска...

 

 

                                                                                 20.10.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??