8.10.2008 г., 16:39 ч.

Брод 

  Поезия » Любовна
1246 0 4

Изгубих те преди да те намеря,

не ме допусна в живота ти да вляза,

дори разстояния и времена да ни делят,

душите ни среднощно си шептят!

Не се отказвам, винаги ще търся брод,

дори да е в следващия ни живот!

 

 

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??