Oct 8, 2008, 4:39 PM

Брод 

  Poetry » Love
1245 0 4

Изгубих те преди да те намеря,

не ме допусна в живота ти да вляза,

дори разстояния и времена да ни делят,

душите ни среднощно си шептят!

Не се отказвам, винаги ще търся брод,

дори да е в следващия ни живот!

 

 

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??