9.06.2020 г., 23:33 ч.

Бродене 

  Поезия » Философска
521 0 2

БРОДЕНЕ

 

След Луцифер пристъпя тя

в безлунно-звездна пустота,

в среднощен час – лишен от време,

когато всичко сънно дреме.

 

В нощта душата броди, волна,

из черната вселенска шир

и в миг на лудост алкохолна

избира Грешния Пастир.

 

Избира тя, но не разбира

как глупаво постъпва пак, –

ще скита в непрогледен мрак,

дорде не свърши се Всемира!…

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??