17.09.2015 г., 22:48 ч.

Bсе още... 

  Поезия » Бели стихове
494 0 8

 

 

                                                         * * *

 

                                                         Все още мога да вляза

                                                         в старите дънки

                                                         и в старите мисли.

                                                         По-удобно е

                                                         и по-безопасно.

                                                         Макар че отдавна трябваше

                                                         да ги оставя до контейнера

                                                         за оня щастлив човек

                                                         на когото всъщност

                                                         принадлежат вече.

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??