22.01.2008 г., 12:05 ч.

Бучка захар 

  Поезия » Еротична
931 1 12

Сърцето ти е бучка захар,

топяща се върху езика ми.

Тялото ти е кехлибар,

запечатал моите устни.

Кожата ти е коприна,

светеща под моите пръсти.

Очите ти са огледала

за влюбените ми думи.

Ти си божествена напитка,

възбуждаща страст всеки ден.

Ще те изпия екзалтиран,

за да свършиш с мен.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??